30 ноември 2015 г.




Използвани продукти: 
- NYX HD Eyeshadow Base 
 - Sephora Collection - Colorful 5 Eyeshadow Palette 05 The Essential Mattes 
- Палитра от квартален магазин (Baolishi?)
Loreal Gel Intenza Liner
- Catrice Jet Black Mascara (Review)
Устни: Golden Rose Vision Lipstick #125



25 ноември 2015 г.


Нали знаете, че всеки един от нас има нещо от определена сфера, (било то професионална или по-желание, както е в моят случай) на което обръща минимално внимание. И то не защото не го цени или не желае да се грижи за него, а просто защото то се справя добре и сравнително самостоятелно. В този конкретен случай ще си говорим за продукти за коса - не че не използвам, но пък съм по-малко склонна от това да купя шампоан, отколкото *кашлюк кашлюк* да си купя ново червило. 
Линията е сравнително нова на пазара и продуктите, които имах възможност да пробвам от нея са два - шампоан-балсам 2в1 и маска за възстановяване на косъма.  А дали ми харесаха... продължете да четете, за да разберете...



Шампоанът ме изненада, тъй като наистина добре почисти косата ми, като я остави по-жива и мека от обикновено, но пък не я и утежни кой знае колко. Опаковката е прилична - пластмаса, но не от тази, която се притеснявам, че ще се счупи докато я разнасям, например. Самият продукт е с белезникав цвят и разни бляскащи частички вътре. Пени се добре, мирише много приятно, като ароматът се задържа на косата до 2-рият ден. Забелязах малко по-бързо омазняване в корените, но пък заради подхранващото действие си заслужаваше.



Единственото нещо, което не ми хареса в тази маска е, че не беше запечатана по никакъв начин, а поради някаква причина, това ме дразни изключително много. Като действие беше чудесна, особено в комбинация с шампоана - нямах нужда от допълнително подхранващо средство, а най-хубавото е, че е препоръчана за честа употреба и не е необходимо да се ограничавам с веднъж седмично. Йей!


Обобщено бих казала, че останах приятно изненадана от двата продукта и ги препоръчвам, особено в комбинация.

А вие? Ползвали ли сте нещо от тази серия и ако да, останахте ли доволни?


*продуктът ми е предоставен за проба и ревю, без никаква допълнителна компенсация
**Тъй като все още нямам информация каква е продажната им цена, след справка с вносителите  ще включа такава, ако се предостави.

22 ноември 2015 г.


 Добър ден, момичета. Случвало ли ви се е настроението ви да е далеч от това, което ви заобикаля? Вън е 5 градуса по Целзий, а на вас ви се носят къси поли и светъл грим? Миналата седмица се намерих в подобно състояние, за това и реших да "освежа" тоалета на класическа по модел риза и черен панталон със голямо колие в корал и грим в предимно същият нюанс.


Използвани продукти за грима на очите:
- NYX HD Eyeshadow Base
 - Sephora Collection - Colorful 5 Eyeshadow Palette 05 The Essential Mattes 
- Loreal Gel Intenza Liner
- Catrice Jet Black Mascara (Review)
Устни: a:t fox - fantasy Holic Lip & Cheek Designer Pencil (Memebox)
 Риза: H&M
Колие: Bijuland Plovdiv



17 ноември 2015 г.

Здравейте, прекрасни мой! Помните ли постът за PearlDent преди няколко месеца? Е, днес се включвам с по-кратичък отстрана на думи и обяснения (който е пропуснал, може да се върне да ги прочете там), но пък с повечко снимков материал за новият продукт на Orax, които претърпяха известна промяна последните месеци. PearlDent вече се казва PearlActive, а и съвсем скоро лансираха на пазара PearlGuard продукт без пероксид на основата на сода, за хората с много чувствителни зъби и тези, които се нуждаят от поддръжка на сияйната усмивка (т.е. нещо подходящо за по-честа употреба). 

КОД ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 31 НОЕМВРИ: AUTUMN

п.с. От марката са се досетили да пуснат и мостри на PearlGuard в аптечната мрежа на Subra (до 31 Декември 2015) - мисля, че е добра идея да пробвате лентичките, ако се притеснявате за чуствителността на зъбите си, но да си предупредя, че съвсем няма да бъдат ориентир  за ефикасността, тъй като е необходимо повечко време от една употреба за да се видят резултатите.
Употребата им е същата, като на другите лентички на марката - за по час на ден, в продължение на 14 дни.  По-надолу съм ви снимала PearlDent (старата опаковка)  и PearlGuard, въпреки, че се вижда, че са съвсем сходни като продукти се забелязват и няколко разлики. 
Цената на PearlGuard e 49 лв и се очаква навлизането в аптекарските вериги и дрогерийни магазини да спомогнат и за по-удобното и лесно сдобиване с тях.

З




Това, което забелязах при PearlGuard беше някак по-лесното им отлепяне от плаката и по-стабилното захващане за зъбите. Ако се загледате в текстурата можете да видите хиляди малки сферички, които предполагам, че спомагат за това. Ароматът/вкусът е същият като при PearlDent - приятно ментов. Ако ги оставя за момент в хладилник/камера нямам никакви проблеми с отлепяне или изплъзване.


Резултатите приятни, почти толкова, колкото при PearlDent (Active, предполагам). Обновена усмивка с по-бял цвят и любов към кафето без големи притеснения. Със сигурност ще си поръчам някоя разновидност на лентичките отново, за да поддържам приятно белият цвят на зъбите без да се притеснявам от кафето, а и заради така достъпната цена. 
Обобщено, препоръчвам ви да пробвате, особено ако се притеснявате от използването на такива с пероксид.


*продуктът ми е предоставен за проба; мнението ми не е заплатено и не ми е предоставяна каквато и да е друга компенсация

12 ноември 2015 г.

Добър ден,прекрасни мой! Как прекарвате този слънчев четвъртък?
Вдъхновена от цветовете навън и прекрасният сезон, реших да сътворя топъл грим в бургунди и кафяво с неутрални морави устни.

Използвани продукти за гримът на очите: 
- База за сенки - NYX HD Eyeshadow Base (review)
- Maybelline ColorTattoo in Metallic Pomegrenate (review)
- Wet 'n' Wild Comfort Zone Palette (review)
- Очна линия-  L'oreal Gel Intenza Liner
- Спирала- Catrice Jet Black Mascara (review)

Устни: Essence Lip Liner in Satin Mauve

A вие как предпочитате да се гримирате есенно-зимният сезон?


10 ноември 2015 г.

Добро утро, хм за някой като мен, в този мързелив вторник. Как прекарвате седмицата, прекрасни?

Днес реших набързичко да ви споделя един OOTD или по-скоро идея за такъв. Обичате ли елегантният стил? Да и аз обожавам да нося ризи, сака, тиранти, офис панталони с висока талия и всичко около "умното" обличане. Защото са стилни, в повечето случаи не изискват кой знае колко мислене в съчетаването, а и да си призная, (за съжаление) извън бизнес средата много рядко виждам млади хора в нещо различно от дънки и тениска.  Разбира се, всичко е въпрос на лично предпочитание, но все пак бих се радвала по-честичко да виждам жени (хм и мъже) в официално облекло.
За да поразчупя малко визията на класическата риза, тъмен панталон и сако добавих и малко аксесоари - черна вратовръзка и тиранти (назаем от мъжкият гардероб) в същият цвят, които освен разнообразие носят и комфорт от липсата на колана.
Завърших с малко по-нестандартен избор на обувки, вместо класически лачени пантофки реших да сложа кубинки. Да, не са толкова елегантни, но пък в столицата никога не знаеш кога ще ти се наложи да повървиш повечко или пък да постоиш прав в метрото.  И така получаваме (поне по мое мнение) елегантен, но пък далеч от скучен, офис тоалет.

Риза, тиранти (мъжка секция), сако - H&M
Вратовръзка - На тъмно
Обувки - Deichmann

За това се обличайте, все едно вече сте успешни или dress to success...
А вие как предпочитате да се обличате през ежедневието?





3 ноември 2015 г.

 Здравейте, прекрасни мой! Как прекарвате деня си? 
Днес най-после е време да споделя, кои бяха любимите ми продукти за изминалите два месеца, защото добре де, в последно време все забравям да ви ги споделя. Let's dig in!


 Woopsie... нещата за устни този път са множко...

Sephora Cream Lip Stain in Endless Purple (Review)
Maybelline ColorDrama Pencil in Pink So Chic (Review)
Golden Rose Velvet Matte Lipsticks in 01 & 12 (Review)
  Max Factor Color Elexir 75 Glossy Toffee (Review)
За всичките съм писала не веднъж и доста подробно, ако се интересувате, погледнете линковете по-горе

Essence Lip Liner Femme Fatale  (можете да видите как стои тук)
Добре де, мислех си, че не мога да се възприема с толкова светло, още повече с жълт подтон червило/молив. Грешала съм ужасно. През последните два месеца неотлъчно ме следваше и ми служеше вярно - не ме разочарова нито като трайност, нито като текстура, нито като цвят. Изключително сполучлива серия, препоръчвам да пробвате, ако не този, поне някой друг молив от нея (Satun Mauve също е любимец).

Brooklyn Lip Liner 201
За моментите, когато откриеш страхотен молив на ... страхотна цена. Ползвам доста често като контурен молив по края на устните, преливам и след това запълвам с червило; като потъмняващ молив за някое светло червило или самостоятелно, ако искам малко по-тъмни устни. Цветът е нещо между много тъмно червено и кафяво. 

от ляво надясно: Sephora, Essence,Brooklyn, Maybelline, Golden Rose 12, Max Factor, Golden Rose 01
 За лице и коса този месец: 

Alverde измиваща емулсия за лице с хамамелис и лайка за чувствителна кожа (Review)
Миналата зима ми беше много любим и след като привърших един на Bilka отново посегнах към този тъй като е един от малкото, които не оставят кожата ми суха и опъната, а напротив мека и хидратирана.

Ziaja Natural Olive Hair Mask Regenerating
Съвсем импулсивна, но пък се оказа, изключително сполучлива находка. Използвам веднъж седмично предимно в крайщата на косата. Оставя я лесна за разресване, лъскава, жива и хидратирана.
 Колиета от Бижуленд в Пловдив
Сигурна съм, че ако следите страницата ми във Фейсбук сте видели поне някое от тях. Изключително любими.
 Air Wick Essential Oils Candle - Apple, Cinnamon
Какво по-хубаво от ябълка и канела. Изключителен аромат, който изпълва стаята с топлина и комфорт. Ще повторя.

Ahmad Tea - Green Tea with Jasmine
 Lindt Excellence 99% Cacao & Pistacio
Два съвсем различни вкуса, но пък много любими...
Vintage подложки за чаши от Джъмбо...
 Цветни гел-химикали от Джъмбо...
Ами това бяха моите любими продукти за септември и октомври. А вашите кои са?