17 ноември 2015 г.

Ново на пазара: PearlGuard (Ревю + крайни впечатления)

1 коментар :
 
Здравейте, прекрасни мой! Помните ли постът за PearlDent преди няколко месеца? Е, днес се включвам с по-кратичък отстрана на думи и обяснения (който е пропуснал, може да се върне да ги прочете там), но пък с повечко снимков материал за новият продукт на Orax, които претърпяха известна промяна последните месеци. PearlDent вече се казва PearlActive, а и съвсем скоро лансираха на пазара PearlGuard продукт без пероксид на основата на сода, за хората с много чувствителни зъби и тези, които се нуждаят от поддръжка на сияйната усмивка (т.е. нещо подходящо за по-честа употреба). 

КОД ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 31 НОЕМВРИ: AUTUMN

п.с. От марката са се досетили да пуснат и мостри на PearlGuard в аптечната мрежа на Subra (до 31 Декември 2015) - мисля, че е добра идея да пробвате лентичките, ако се притеснявате за чуствителността на зъбите си, но да си предупредя, че съвсем няма да бъдат ориентир  за ефикасността, тъй като е необходимо повечко време от една употреба за да се видят резултатите.
Употребата им е същата, като на другите лентички на марката - за по час на ден, в продължение на 14 дни.  По-надолу съм ви снимала PearlDent (старата опаковка)  и PearlGuard, въпреки, че се вижда, че са съвсем сходни като продукти се забелязват и няколко разлики. 
Цената на PearlGuard e 49 лв и се очаква навлизането в аптекарските вериги и дрогерийни магазини да спомогнат и за по-удобното и лесно сдобиване с тях.

З




Това, което забелязах при PearlGuard беше някак по-лесното им отлепяне от плаката и по-стабилното захващане за зъбите. Ако се загледате в текстурата можете да видите хиляди малки сферички, които предполагам, че спомагат за това. Ароматът/вкусът е същият като при PearlDent - приятно ментов. Ако ги оставя за момент в хладилник/камера нямам никакви проблеми с отлепяне или изплъзване.


Резултатите приятни, почти толкова, колкото при PearlDent (Active, предполагам). Обновена усмивка с по-бял цвят и любов към кафето без големи притеснения. Със сигурност ще си поръчам някоя разновидност на лентичките отново, за да поддържам приятно белият цвят на зъбите без да се притеснявам от кафето, а и заради така достъпната цена. 
Обобщено, препоръчвам ви да пробвате, особено ако се притеснявате от използването на такива с пероксид.


*продуктът ми е предоставен за проба; мнението ми не е заплатено и не ми е предоставяна каквато и да е друга компенсация

1 коментар :

  1. Изпробвала съм ги и наистина имат голям ефект. За мен цената си заслужава, защото ако се подложите на подобна процедура за избелване, но на зъболекар, ще направите зъбите си още по- чувствителни и т.нар. ефект- става дефект.

    ОтговорИзтриване