15 октомври 2015 г.

Sangado.bg - първа поръчка, впечатления от обслужаването и ароматите им (Review)

3 коментара :
 

Добра вечер, прекрасни мои!
Преди време ви споделих за последната ми поръчка от Sangado.bg, на които попаднах съвсем случайно и след като ми допадна уебсайтът им, както и описанията на продуктите им, реших да поръчам. Но тъй като става въпрос за парфюми, всички много добре знаем, че първо е изключително трудно да се направи избора, тъй като е строго индивидуално - дори да ни хареса като описание или върху друг, никога не можем да сме сигурни, че и върху нас ще се развие по същият начин.

Честно да кажа, съм имала по-близък досег с по-качествени аромати прекалено малко, за да бъда експерт в оценяването, но пък ще ви споделя какво мисля все пак за уеб услугата и самите продукти. 
Нещото, което ме спечели в уебсайта им е, че предлагат тестери и то под четири различни категории + комплект, който да си съставите сами. Ароматите в тези четири категории са както следва - цветни и плодови аромати; колекция цветя; ориенталски, дървесни и шипрови и мъжки аромати. 

Всеки от комплектите съдържа 10 аромата по 3 мл всеки, като цената е 9 лв (доставката до офис на Еконт е безплатна, а до адрес е 2 лв, ако взимате по-малко от два парфюма). Пълноразмерните им парфюми са по 22 лв за 50 мл.

Начинът за плащане е чрез наложен платеж.



Тестерите идват по пет в индивидуална опаковка с логото на марката и по каталог с всяка. Друго, което ми допадна бяха това, че самите каталози са с ароматизирана хартия, от тези, които можете да усетите аромата като разтъркате. Двата са еднакви като съдържание, но пък ми допадна идеята, тъй като имаше и такива, които не присъстваха в моя комплект.
Още нещо, което трябва да отбележа, че самите тестери не са от неудобните, а си имат пулверизатор, който в началото е леко труден за натискане и на някои от опаковките си остана такъв, но пък е къде по-добре от тези, които най-често срещам.


По някаква причина обаче, като получих тестерите първоначално бяха само осем на брой и като съвестен гражданин написах кратичко уведомление да поправят информацията на сайта им, ако има несъответствия. Отговориха ми светкавично и още след няколко часа имах не два, ами три тестера и компромисен вариант за отстъпка при следваща поръчка. Ще подходя малко сериозно, но ако всички български компании - било то производители или препродавачи боравят с такова внимание и светкавично отреагиране нямаше да намирам себе си изнервена от този факт. Оставиха наистина приятно впечатление от мен като клиент.

На тестерите няма обозначените имена на парфюмите, които са на български и английски, но пък търсачката им си работи перфектно и като изпишете номера на тестера директно ви откарва към парфюма със съпътващото име.

След като влезете в самият артикул можете да видите и какви са нотките и групата на аромата, който сте избрали.


А сега набързо мисля да ви запозная с ароматите от комплекта на ориенталски, дървесни и шипрови.

White Pearl (Код 520) - бяло-флорален аромат с дървесна основа, свеж е, но същевременно леко опушен. Допадна ми.

Paradise (Код 537) - Топъл ориенталски с кехлибарени нотки, но същевременно свеж и плодов. Стана ми много любим и най-вероятно ще го закупя в реален размер.

Costa Del Sol (Код 514)  и Кокетка (Код 539) - Отново ми харесаха като аромат и въпреки белите флорални нотки също бих ги взела в пълен размер, доста е свежи и биха били чудесни за пролетния сезон.

Mystery Woman (Код 540) - Доста свеж, но леко екстравагантен за моя вкус аромат. Не бих закупила в пълен размер.

Неустоима (Код 541)  - Доста наситен и топъл аромат с кориандър и пачули, отново е опушен, представям си го на някоя жена в средна възраст, но не и на мен.

Ангелска наслада (Код 545) - Балансирано сладък аромат с мускус, ванилия, пачули и лека опушена карамелено-медена нотка. Един от най-любимите ми в комплекта, който бих закупила и в пълен размер.

Just Do It (Код 548) - Доста свеж, бяло-флорален аромат с модерен, спортен привкус.

От друг свят (Код 554) и Незабравима (Код 558) - Не ми допаднаха като аромати, тъй като са прекалено силни за моят вкус.

Като трайност някой от ароматите са доста прилични предвид ценовата категория, в която попадат. Любимци ми станаха Ангелска наслада и Paradise, които най-вероятно ще закупя в реален размер малко по-нататък. 

 Част от каталогът за който ви споменах малко по-горе.

Обобщено бих казала, че съм изключително приятно изненадана от обслужването и качеството на продуктите на Sangado. А ако не сте сигурни в избора на аромат от моите обяснения, ви приканвам да си вземете някой от комплектите с тестери или да си създадете собствен-със сигурност няма да счупите банковата си сметка, а и мисля, че ще останете доволни.

Споделете ми, вие ползвали ли сте някои от парфюмите и ако да, кои са любимите ви и останахте ли доволни от обслужването?


3 коментара :

  1. Привет... :) Заинтригуваме мноого и взех,че си поръчах и аз комплект тестерчета хаха.. :) И сега започва голямото мирисане и чудене , кой от всичките да бъде :) Някои аромати са ми доста познати и стигам до извода,че са един вид имитации на оригинални парфюми.. Но сякаш са малко нетрайни. При теб колко време се усеща аромат след напръскване? Благодаря за отговора и хубав ден <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз за това съм написала, че много зависи. Има такива от комплекта, които след 2 часа нямат и помен, а други стоят цяла вечер върху мен :)

      Изтриване
  2. Да кажа и аз мнението си за парфюмите - тази пролет случайно попаднах на сайта на Sangado и реших да пробвам парфюмите. Все пак цената никак не е висока, а обещаваха и подарък. ;) Поръчах си от флоралните - "Момина сълза" и след два дни ми го изпратиха. Останах много доволна, защото наистина са коректна фирма. Аромата определено беше Моят аромат! Много свеж, лек и приятен и остава по дрехите ми до следващото пране. Скоро мисля пак да си взема същия аромат.

    ОтговорИзтриване