18 юни 2015 г.

По-сияйна усмивка в домашни условия с PearlDent Bulgaria (Review + Снимки Преди-След + Крайни заключения)

Няма коментари :
 
Здравейте, прекрасни мой!
Кой от вас не обича кафето? Ами виното? Ами всички онези малки, но вредни удоволствия, които си позволяваме от време на време? Ако достигнем до по-честата им употреба, обикновено те водят до един не толкова желан от нас ефект, а именно така неприятното потъмняване на зъбите - приемаме го или го игнорираме, то все пак е факт. И дори и да внимаваме с консумацията на храни и напитки, пречещи да запазим за по-дълго ослепителната усмивка тя се нуждае от поддръжка няколко пъти годишно. Преди известно време ви запознах с един събрат на днешната звезда в канала на Girls Temptations в Youtube, а сега е време да ви поговоря и за лентичките на PearlDent и защо ми станаха толкова любими.
Опаковка,времетраене и цена, как се използват лентичките:
Идват в картонена опаковка, която съдържа 14 индивидуални опаковки с по две лентички (за горната и долната челюст) във всяка. Курсът е 14-дневен, т.е. за час всеки ден в продължение на две седмици. Редовната им цена е 69 лв, но ако имам малка изненада за вас в поста по-надолу Ако не сте използвали подобни продукти употребата им е изключително лесна - отлепяте лентичката с гел-а  от прозрачната плака, на която са залепени, залепяте първо на външната част на зъбите и след това прегъвате лентичката назад към задната част на зъбите. И това е, изключително лесно и просто, а и не пречи да вършите някаква работа, докато ги използвате. Съветвам ви да оставите пакетчетата са малко в хладилник/камера непосредствено преди да ги използвате, за да ги отлепите по-лесно от плаката.

От екипа на марката бяха така мили да ми предоставят код за отстъпка GIRLSTEMPTATIONS  и аз силно се надявам, че някои от вас ще се възползват от него, защото определено останах очарована от действието им. (А и 44 лв като цена е далеч по-примамлива, нали?)

Защо ми харесаха лентичките?
Първо, липсва целият дискомфорт при венците и зъбите. Защото ако сте ползвали лентички от такъв тип много добре знаете за какво говоря - въпреки че е лек, дискомфорт има, особено изразен при хората с чувствителни зъби. Край на страхът ми от студени и топли напитки, любимата гореща супа или шоколадов сладолед. Ех, от това се нуждаех.
Второ, знам, че може да прозвучи странно, но вкусът им също е далеч от неприятен - лек ментов, освежаващ.
Не са некомфортни за носене, не се изплъзват и са достатъчно лекички за един обикновен час прекаран в ежедневни занимания. 


Снимки: 1 ден / 14 ден
*при мен най-вече си личи в горната част на горните зъби*

А и ефект определено има - зъбките са с до няколко тона по-бели, без дискомфорта и агресията на болезненото усещане, бързо, достъпно и ефикасно, Препоръчвам с две ръце, ако търсите добри резултати и сте леко скептични (като мен в началото) за липсата на чувствителност.
 * продуктът ми е предоставен от PR; мнението ми не е заплатено

Няма коментари :

Публикуване на коментар