2 март 2015 г.

3 Nude Colors for Spring/Summer '15

4 коментара :
 

Този пост е подкрепен от желанието ми в онези неприятни дни, в които просто имаш нужда от малко разпускане и влизаш в козметичен магазин без ясен план, а резултатът е три продукта, от които не си съвсем сигурен, че имаш нужда. Добре, знам, че нямам нужда от повече лакове, още повече червила, но просто не успях да изляза само с едно. 
Подгответе се - #nudemania is coming... 
(вчера си взех още едно червило от серията Velvet Matte на Golden Rose )

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin' Last Video
Започваме с Golden Rose Color Expert #06 (ревю на серията можете да видите тук)
Светъл млечен нюанс, който никак не очаквах да отива на розовите ми ръце, но всъщност изглежда доста добре в комбинация с другият лак от поста. Съхненето е бързо, консистенцията и четката си ги харесвам, а пък и няма да счупите банката, ако си купите няколко цвята. Just sayin'...
Golden Rose Rich Color #10 (Ревю на серията тук)
По-тъмен от предишния, с лек карамелен нюанс. Отново нямам забележки към нито едно качество на лака - два тънки пласта и съм готова.
Отляво - Golden Rose Rich Color #10
Отдясно - Golden Rose Color Expert #06
Essence - #03 Come naturally (oт новата им лимитирана колекция I love Nude)(Ревю на серията тук)
Всъщност имах намерение да си взема съседният цвят, но поради някаква странна за мен причина не беше зареден в Лили в моята околност. Сега мъничко съжалявам, че не се сдобих с 05 Cool Nude, защото този изглежда леко лилав на моите устни. Формулата и опаковката са същите както на редовната серия. В колекцията има още 3 много светли nude цвята, които обаче не ме грабнаха. Ще го ползвам най-вероятно като го смесвам с разни по-тъмни червила, за да изглеждат малко по-естествено.

Обобщено мога да ви препоръчам да се оглеждате следващите пъти, когато влизате в дрогериите-съвсем е възможно да харесате нещо от новата колекция на Essence, а кой знае, може и нещо друго :)


4 коментара :

  1. Ехх..това червило!! Ще си го взема накрая и аз ! Много харесвам лаковете на Golden Rose :)

    ОтговорИзтриване
  2. Червилото изглежда страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  3. страхотни нюд лакове, а и червилото е супер

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте. Ние сме www.parfimo.bg и предлагаме безплатно изпращане на козметични продукти за тест и ревю с няколко линка към нашия сайт. Всички заинтересовани бюти блогъри да пишат на : f.filipov@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване