30 октомври 2014 г.

Заслужава ли си: RevitaLash Advanced (Review + Снимки)

5 коментара :
 


Марка / Brand: RevitaLash
Количество / Quantity: 2 ml, 3.5 ml  / 120 лв, 189 лв 
Къде: Онлайн на сайта на марката (безплатна доставка над 100 лв.), Douglas, BeautyZone, Subra Аптеки (пълен списък с дистрибутори) 
Инструкциите за употреба можете да прочетете тук

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

След по-бели зъби, следват по-гъсти мигли? А дали наистина е възможно? По природа моите са гъсти и дълги, но доста прави. И все пак, никой не би отказал още по-издължени, красиви и ненуждаещи се от големи количества спирала (които и без това не обичам). Със сигурност се зарадвах, когато малката сребриста тубичка на серума за мигли беше в ръцете ми, но не бях сигурна дали ще може да подейства по начина по който желая. Е, да видим как се справи RevitaLash върху моите мигли. 


Опаковка :
Серумът идва в доста стабилна, но малка и компактна опаковка, тип "течна очна линия" и се затваря с щракване. Няма възможност да се отвори в чантата (разнасяла съм я многократно). Надписът е качествен и не се е изтрил, въпреки това, че не съм го щадяла.Апликаторът е стандартен за течна очна линия.



Формула, нанасяне и аромат :
Формулата на серума е лека, водниста и прозрачна.  Има лек аромат на нещо, което не мога да определя. Нанася се лесно, попива бързо, не оставя неприятно усещане или филм върху кожата.

Приложение и краен резултат:
Нанасянето се извършва с чисти ръце на чиста кожа в основата на миглите, като се внимава да не попадне в очите (леко "изцедете" самата четчица при употреба, не бива да се прекалява с количеството). Продуктът се ползва веднъж на ден за определения срок (между 3 и 6 месеца). Не получих никакви странични реакции при употреба. В началото на ползването на серума забелязах потъмняване и втвърдяване на самите косъмчета; след известен период започна и постепенно израстване на нови косъмчета (интересното беше, че концентрацията беше доста висока, дори и в краищата на очите.)

Крайните резултати можете да видите в следните снимки, мисля, че са доста видими (без спирала):


Със спирала

Състав:

Обобщено:
Дали има реално подобрение в състоянието на миглите ми - определено положителен резултат, както е очевидно и на горните колажи. Не получих никакви странични реакции (направих си изследвания преди, по време и след употребата на продукта; не зачетох никакви хормонални отклонения), въпреки наличието на хормони в състава и противоречивите мнения в интернет пространството. Имайте едно наум, ако кожата ви е от чувствителния тип, особено тази в околоочната зона. И както винаги казвам - всичко е строго индивидуално. И все пак останах доволна от серума и ще се радвам на по-гъстите и дълги мигли дълго (надявам се).


* продуктът ми е предоставен от PR; мнението ми не е заплатено 

5 коментара :

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво ревю! Можеш ли да кажеш кое съединение в състава е хормон.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В интернет се повизава под различни имена, едни от които (доколко разбрах) е и Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide

      Изтриване
  3. Според мен определено се вижда разлика :)

    ОтговорИзтриване