11 декември 2013 г.

Christmas Shopping: New in - Catrice, Bourjous, Inglot .. / Покупки - Catrice, Bourjous, Inglot ..

8 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Доста отдавна не съм пускала пост за новите ми козметични похождения, а и се събраха доста продукти по темата, за това да започваме! 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'



 Maybelline Colorama Blush in 501
 Не намирам количство - Около 5 лв
Ако сте чели любимците ми за месеца, вече сте запознати с мнението ми за този руж. Страхотно пигментиран, нанася се лесно, не е скъп, а и перфектният цвят за сезона.

Manhattan Clearface Compact Powder in 76 Sand
9 g - около 11 лв
Тъй като не разполагам с никакви пудри в арсенала си в момента, реших че трябва да взема нова. Първоначално бях се насочила към Stay Matte на Rimmel, но нещо в тази ме грабна и я купих. Матира са 4-5 часа, приятна и лека текстура, възможно е наслояване. Харесва ми!

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream in Light / Clair
50 ml - 12 лв
Най-после и аз да се престраша да пробвам ББ крем. Има приятна текстура, слива се с цвета на кожата прилично. Самостоятелно не ми дава желаното покритие, но с пудрата е перфектен. На мен ми е малко тъмен, така че ако решите да го купувате първо ползвайте тестера. Мирише приятно на лимон.


Essence Long Lasting Lipstick in 07 Natural Beauty
Около 6 лв
Още един любим продукт из новите покупки. Писала съм ви цял пост по темата, който можете да видите тук.

Nivea Fruity Shine Cherry
4,8 g - 3 лв
След миналогодишния любимец ( Pink Guava ) беше време да пробвам и друг аромат от серията. Мирише приятно на черешка и оставя устните леко червено оцветени. Омекотява ги добре. 


Impala Waterproof Eyeliner 320
3,50 лв
Първоначалното предназначение или моя идея за този молив бе, да го пробвам като база под сенките (заместител на NYX Jumbo), но не се справя много добре със задачата.  Много е мек и добре пигментиран, но поне при мен не се нанася равномерно и се събира за отрицателно време. Мисля да го пробвам за водната линия на окото.

Manhattan Eyeshadow Base Long Lasting
8 g - 10,50 лв
Най-голямото ми разочарование на марката. Не успях да намеря никъде налична базата на Artdeco и 10-минутно убеждаване от страна на консултантката се озовах с тази база в ръка. 
Има много силен аромат на пластмаса, не се нанася равномерно и по никакъв начин не засилва цвета или увеличава дълготрайността. 

Inglot Rainbow Shadow 115
2,5 g - 10, 50 лв. 
Първите ми сенки на марката. И трите са матови, първите ми впечатления са, че се прашат малко, но са добре пигментирани и лесно се разнасят. Ако искате да прочетете повече за тях, пишете ми в коментарите.


Bourjois Healthy Mix Conceiler - 51 Light Radiance
10 ml - 11-12 лв
Този коректор също не е най-любимият ми. Взех го в най-светлият възможен цвят, тъй като исках да го ползвам за зоната под очите т.е. за прикриване на тъмни кръгове. Допада ми като цвят и тексура, но е доста сух. Прави малките линии видими. Необходимо ми е минимално количество и за двете очи и мисля, че ще ми стигне за цяла вечност, ако продължа да го ползвам.

Catrice - Eyebrow Filler 
6,5 ml - 9, 50 лв
Откритието на месеца! Лек, оцветен гел за вежди, който ги подрежда и сресва. Ежедневно го ползвам с Kit-а за вежди на Essence. Препоръчвам ви го в две ръце, ако имате разрошени и непокорни вежди като моите.

Това беше от мен за днес!
Напишете ми коментар, ако искате да видите някои от продуктите в ревю.
Лека вечер от мен!

8 коментара :

  1. Веждите ми са ужасно рошави, но така и не се научих да ползвам спирала за тях... май е време :) Честити покупки!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз не бях очарована от ВВ-то на Гарниер, повече харесах това на Нивея, а е два пъти по-евтин.
    Ако може да попитам как е сет-а на Есенс за вежди?

    Хубав ден ❤

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сет-ът е страхотееееен <3 В момента дори снимам него и още няколко продукта, така че стой на линия за повече инфо! :)

      Изтриване
  3. И аз харесвам оцветената спирала за вежди на Catrice :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни придобивки, да си ги ползваш със здраве!
    Преди години имаше една много готина прозрачна спирала (на flormar), която направо заковаваше непокорните ми вежди, но един хубав ден просто я спряха, а това което споделяш за Eyebrow Filler ми връща спомените.
    Преди време си купих прозрачната спирала за вежди на Catrice, но ме разочарова, би ли споделила дали оцветената успява да ги фиксира по-здраво.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, мила! Ами не мига да ти кажа дали е по-добра от прозрачната, тъй като нямам наблюдения над нея :) Моите вежди са от супер непокорните, не ги заковава чак, но пък ги подрежда добре.Мисля по-късно днес или ако не утре да пусна поста за веждите си, така че там ще можеш да видиш резултата и да разбереш дали ти допада.

      Изтриване
  5. Пудрата на Махнатън ми е от най-купуваните продукти. Моята е най-светлата, много съм доволна като матиране, а коректора на Буржоа го имам и аз в най-светлия цвят, не е лош, но както казваш леко подчертава фините линии.
    Поздрави!:)
    Веси

    ОтговорИзтриване