3 януари 2013 г.

Trend 2012 - Peplum / Тренд 2012 - Пеплум

Няма коментари :
 
Здравейте,красавици!

  Първо искам да ви пожелая честита нова 2013 година! Нека през нея да бъдем търпеливи поне колкото през изминатата,  здрави, вътрешно красиви (за другото има грим :D) и да сме заобиколени от любов!
  Имам доста нови идеи се надявам да намеря търпението,времето и желанието  и скоро да ги споделя с вас!
  Днешната публикация е за един разпространен тип дреха през изминалата 2012 година, а именно пеплумът.  Произхожда от Древна Гърция (Елада).Тенденцията завладя и България, особено през последното тримесечие магазините бяха препълнени с рокли и блузи с така красивата къдричка. Моделът е подходящ и за по "пухкави" дами, тъй като "обира" част от корема. Също отива и на жени без обем в задните части, но както знаете всичко е индивидуално, така че пробвайте преди да купувате.
  Моделите са разнообразни- при някои присъства акцент на гърба, при други - различна дължина на пеплума и при трети - интересен цвят и материя.
  Днес реших да ви споделя своите виждания за съчетаването на различни рокли. Повечето са тип парти (Нова година, рожден ден), така че не са много подходящи за всекидневието.


Започвам с "малката черна рокля". Ако сте от по консервативния тип можете да съчетаете с класически черни обувки, а иначе може да заложите на много блясък или ярък цвят. Според мен комбинацията би се завършила или само с едно красиво "опушено око" , или с ретро пин ъп грим с червено червило и очна линия.
Малка черна рокля

Вторият пеплум е в красив син цвят, перфектно съчетаващ се със сребристи аксесоари и черни обувки с камъчета. Друг вариант е да заложите на "нюд" (неутралната) гама, ако сте от смелите.

Синьо изкушение
Третото предложение днес е "малката червена рокля".  Можете да бъдете целите потопени в червената гама,но според мен това би било прекалено скучно. Контрастирайте с много блясък в златисто от ноктите до петите.

червена класика
Ще се радвам да разбера мнението ви за тях долу в коментарите! :)


Няма коментари :

Публикуване на коментар