10 ноември 2012 г.

Здравейте,момичета!

фейсбук страничката ми :)

 Почитателка съм на pin up грима, излъчва някаква увереност, класа, а и ненатрапчива сексапилност. Но както знаете класическата му разновидност не е подходяща за ежедневен макиаж, освен ако не се пропусне червеното червило и прекалено дебелата линия.
  В последно време доста често слагам очна линия,като се старая да не е толкова драматична-съвсем тъничка от средата на клепача,леко вирната нагоре. Използвам една отдавна закупена на Golden Rose, но смятам да прибавя към колекцията си и гел очна линия, която е така известна в последните месеци. Имам и с мека, и с твърда четка и определено мога да заявя, че се справям доста по-добре с твърдата. Но всичко е въпрос на тренировки и съм сигурна,че след малко практика всяка една от вас ще може да се справи с нея.


 Тук реших да ви покажа една адаптация на този вид като съм използвала златисто-медни сенки, вместо бели. Не знам на коя марка са , може би  Ruby Rose. Купувани са отдавна и не си спомням. Очната линия, както казах, е на Golden Rose и би трябвало да е в интеревала 3-4 лв. Спиралата е One By One на Maybelline и е една от най-големите ми фаворити от появяването си на пазара. Очертах и долния клепач с молив на Golden Rose.



Гримът е супер лесен, ненатрапчив и не отнема много време. Просто нанасяме любимата си основа за грим (в моя случай тази на Artdeco), желаните цветове сенки, лек щрих с четката, спирала и сме готови. :)



Малко вдъхновение :)


Надявам се гримът да ви е харесал!
Лека вечер от мен :)
фейсбук страничката ми :)



3 ноември 2012 г.

Здравейте!

Днес реших да ви споделя част от списъка ми с желани продукти :)

Maybelline Color Tatoo

Чела съм доста ревюта за този продукт на Мейбълин и всичките са били положителни. От скоро могат да се намерят и в България. Би ми било интересно да ги пробвам,въпреки че няма нещо от цветовата гама,което да ме кара да изпадам във възторг.


O.P.I.  Skyfall Collection 2012 

Цялата колекция ми допада като цяло,но имам 3 абсолютни фаворита. Като се има впредвид бюджетността на марката ще си ги взема само ако се появят в мини размер.



 Golden Eye 

От край време търся перфектния нюанс на златното. Мисля,че го открих! Идеалното съотношение между блясък и частици. Най-големият ми фаворит от цялата серия.


Мan with the golden gun (top coat) 

Топ лак със златни частички. Може да бъде акцент на няколко нокътя,в противен случай граничи с кича. 



 You only live twice

Много красив,блестящ,малинено-червен лак. Напомня ми на вкуса на сочни плодове.


  Naked  Palette

 Може би най-известната палитра в бюти интернет сферата. Разкошни цветове и качество,но и висока цена.

Ecotools brushes 

Известни са с добро качество на ниска цена. Изработени от бамбук и синтетичен косъм.